Wij staan voor u klaar

Patiënten info

Patiënten info

Zodra u doorverwezen bent naar onze praktijk, wordt er een afspraak gemaakt voor een consult.

Het consult

Na een kennismaking volgt er een mondonderzoek, waarbij de tandheelkundige problemen in kaart worden gebracht. Vervolgens wordt er uitleg gegeven over de bevindingen. Het consult kan worden voortgezet met verder onderzoek, waarbij het nodig kan zijn om röntgenfoto’s te maken. Op basis van deze informatie kan er een diagnose worden gesteld. Met deze informatie wordt er een behandelplan en kostenbegroting opgesteld.

De behandeling

Afhankelijk van de aard van het gebitsprobleem en de voorgestelde behandeling, kan het zijn dat u na het consult meerdere keren terug moet komen voor verdere behandelingen. Dit wordt tijdens de bespreking van het behandelplan met u uitgelegd.

Controle

Na de behandeling(en) wordt er een afspraak met u gemaakt voor een controle. Tijdens deze controle wordt het resultaat van de behandeling gemeten, aan u uitgelegd en wordt er indien nodig een vervolgbehandeling met u besproken.

Nazorg

Indien nodig wordt er met u een nazorgtraject met u afgesproken.

Tarieven en vergoedingen

Voordat uw behandeling begint, ontvangt u van ons een kostenbegroting. De vergoeding van uw behandeling is afhankelijk van de door u gekozen verzekeringsvorm en uw zorgverzekeraar. Het is verstandig om bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de vergoedingen van uw behandelkosten.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:15 – 17:00

Dinsdag
08:15 – 17:00

Woensdag
08:15 – 17:00

Donderdag
08:15 – 17:00

Vrijdag
08:15 – 17:00