Geldropseweg 224
5643 TR Eindhoven

Postbus 4234
5604 EE Eindhoven

Tel. 040 - 2137282
Fax 040 - 2136746

Openingstijden

De Praktijk voor Parodontologie Eindhoven is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.15-12.15 uur en van 13.00-17.00 uur.

De praktijk is gevestigd op de derde etage van een kantoren/wooncomplex. De ingang bereikt u via de Otto Veniusweg en de parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw. Ook voor mindervalide cliënten is onze praktijk via een ruime hal en lift bereikbaar.

Maken van een afspraak

Indien u een verwijsbrief heeft van uw verwijzer kunt u met ons telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Annuleren of verzetten van een afspraak.

Tenminste twee werkdagen voorafgaand aan uw afspraak kunt u de afspraak kosteloos annuleren of verzetten. Dit kan uitsluitend telefonisch. (zaterdag, zon- en feestdagen worden niet als een werkdag aangemerkt)

Eerste bezoek in onze praktijk

Als u de eerste keer onze praktijk bezoekt wordt u welkom geheten door onze receptioniste. Zij neemt de verwijsbrief en eventuele andere gegevens in ontvangst. De receptioniste schrijft u aan de hand van deze gegevens, samen met uw verzekeringspasje en geldig legitimatiebewijs(paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) in. Belangrijk is om de genoemde gegevens bij uw eerste bezoek te overleggen, omdat bij het ontbreken hiervan, een inschrijving niet kan plaatsvinden en dientengevolge de afspraak niet kan doorgaan.

Bij uw eerste bezoek aan onze praktijk wordt er aan de hand van een intakeconsult naar de aard van het probleem gekeken. Afhankelijk van de bevindingen wordt er met u een volgende afspraak gemaakt. Van deze volgende afspraak wordt u een kostenbegroting meegegeven.

Parkeerplaats en Ingang Praktijk voor Parodontologie Eindhoven

 

Bepaal uw route naar de Praktijk voor Parodontologie Eindhoven

Vul hieronder uw straat en woonplaats in en bepaal uw route.

Of download een routebeschrijving in pdf om te printen.

Openbaar vervoer

Komt u met de trein en/of de bus? Kijk dan op www.9292.nl