Vacature mondhygiënist

Gezellige specialistische groepspraktijk zoekt leuke mondhygiënist

Min uren: 16
Max uren: 40
Contracttype: full time; vast

 

We zijn op zoek naar een leuke mondhygiënist (voor 2 of meer dagen) die het leuk vindt om in het gezellige Brabant te werken. Dit ter uitbreiding van onze verwijspraktijk voor parodontologie. Betrokkenheid en enthousiasme zijn jou op het lijf geschreven. We hebben een dynamisch team van jong tot oud. Er is voldoende ondersteuning aanwezig om te helpen/sparren bij lastige vraagstukken en om je verder te ontwikkelen. Onze parodontoloog is zeer bevlogen en behaalt een zeer hoog niveau van parodontologie zodat je hier veel van kan leren.

 

Als mondhygiënist kom je in een praktijk terecht waar professionaliteit en werkplezier centraal staan. Als werknemer kom je terecht in een leuke groep dat de work-life balans zeer belangrijk vindt. Aangezien werkplezier centraal staat wordt er ook steeds veel waarde gehecht aan sfeer en collegialiteit. Sinterklaas, kerst, Pasen, start van de zomervakantie? Voor alle activiteiten vinden we een leuke manier om het te vieren en hier en daar wat hapjes en drankjes is absoluut geen uitzondering! Ook overtuigd van onze bedrijfscultuur? Solliciteer dan snel en wij contacteren je binnen de 48u!

 
Wat wij zoeken?

Je bent gedreven en liefhebber van je vak. Uiteraard lekker communicatief met patiënten, collega’s en personeel. Liefste wil je lange tijd bij ons werken omdat patiënten aan je gehecht raken.

Net als wij streef je naar de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg, maar wel altijd met een persoonlijke benadering naar de patiënten.
Oftewel: gewoon een leuke mondhygiënist die lekker wil werken.

 
Wat wij bieden?

Wij zijn een groepspraktijk met 4 behandelkamers waarbij alles optimaal ingericht is voor parodontologie en voldoet aan verregaande eisen omtrent hygiëne (meer dan de WIP richtlijn). Samen komen we tot mooie, soms heel ingewikkelde, plannen. Samen leren we ook iedere dag van elkaar.

Het is de bedoeling dat de komende jaren de praktijk verder gaat groeien. We zien het aantal verwijzers wekelijks toenemen. Dat biedt wederzijds veel kansen. Op dit moment is het een parodontologie verwijspraktijk met een parodontoloog en twee mondhygiënisten in huis. Uiteraard wordt er gewerkt conform de ISO-standaarden. Ondanks deze professionele organisatie is er ook voldoende ruimte voor gezelligheid en plezier, want plezier op het werk is een kernwaarde binnen ons team.

Verder bieden we

  • Een uitdagende baan met veel afwisseling in taken.
  • Goed salaris.
  • Goede ondersteuning intern.
  • Vele groeiperspectieven in een interessante werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.
  • Vakantiegeld
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
  • Een gezellige informele werksfeer
  • Teamuitjes
  • Regelmatig wat extra’s

 

Interesse of nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op en kom een kopje koffiedrinken. In het beste geval staan we dan aan de vooravond van een mooie samenwerking.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:15 – 12:15 en 13:00 – 17:00

Dinsdag
08:15 – 12:15 en 13:00 – 17:00

Woensdag
08:15 – 12:15 en 13:00 – 17:00

Donderdag
08:15 – 12:15 en 13:00 – 17:00

Vacature mondhygiënist

Is het de hoogste tijd voor deze behandeling?

Maak een afspraak en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.